luni, 15 septembrie 2008

Despre

Ce este KARAOKE?

Este o metoda de amuzament ce presupune ca un cantaret amator sa cante o melodie in public, la microfon. Melodia cantata este de fapt un negativ iar versurile acesteia apar pe un monitor( TV, PC) si se coloreaza sincron dupa varianta originala a cantecului pentru a ghida cantaretul. In Romania aceasta metoda de amuzament a patruns relativ recent folosindu-se pana in prezent negative midi ,kar ( cu sunet sarac si destul de greu de urmat)

Pentru a veni in ajutorul amatorilor de karaoke ,a organizatorilor de petreceri ( DJ , MC), am creat un nou format de karoake. Mai exact fisiere video format DIVX cu negativ stereo (sunet mult superior fata de midi) cu versuri ce se coloreaza sincron pentru ghidare..

Daca doriti sa organizati o petrece , daca sunteti Dj sau MC sau pur si simplu doriti sa va incercati talentul vocal, cu siguranta veti gasi aceste fisiere foarte folositoare.Puteti vizita situl http://www.rokaraoke.ro pentru mai multe detalii.

Comentariile si sugestiile sunt bine venite

3 comentarii:

rokaraoke spunea...

Superb.Recomand

Anonim spunea...

Noi am folosit fisierele dvs. si au fost ok. In plus, tranzactia se face rapid si poti avea melodiile foarte repede. Au avut succes melodiile populare si cele rock. Va dorim succes! Viorica

Anonim spunea...

Foarte buna ideea de a "dezvolta" aceasta metoda de amuzament...karaoke; e un atu in plus pentru organizarea petrecerilor. Deasemenea, incurajeaza persoanele care sunt pasionate de muzica dar care nu au avut ocazia de a canta in public. Site-ul merita vizitat...